Bliv udstiller

Vær' med i og bidrag til fællesskabet.

Læs her, hvad vi tilbyder og hvilke fordele, der er ved at være en del af Aarhus Fashion Week™.

Aarhus Fashion Week™ er et tilbud til dig, som gerne vil samle dine salgsmøder på ét sted over 3 dage, 2 gange om året til hovedkollektionen og 2 gange til mellemkollektionen.

Det er VIGTIGT, at du sørger for at booke aftaler med dine kunder – messen bliver ikke markedsført ud til indkøbere – det er dig, der skal sørge for, at messen bliver besøgt.

På lokationerne på Aarhus Havn – Balticagade – og i Ridehuset har dypång skabt en atmosfære, der giver dig muligheden for at vise din kollektion frem på bedst mulig måde.

Standbooking

Hvor meget fylder din kollektion? Vores stande varierer i størrelse – lige fra 10 kvm til mere end 50 kvm.

Standen bliver ikke skærmet af med standvægge, som man ser andre steder – i stedet mener vi, at din kollektion er så flot, at den kan danne rammen om din stand. 

Vores stande er indrettet med opsat lys, så din kollektion fremstår så skarp som muligt til Aarhus Fashion Week™.

Møbler

Vi har et udvalg af stativer, reoler, borde, stole og spejle. Møblerne er rå, enkle og sorte – derved kan din kollektion få mest mulig opmærksomhed. 

 

Vores filosofi er, at alle udstillere bruger vores møbler for at give et ensartet udtryk i de flotte lokaler. Du bestemmer selv hvordan standen indrettes, og hvad du vil bruge af deko.  

Forplejning

Som udstiller ved Aarhus Fashion Week™, sørger vi for, at du og dine kunder ikke mangler noget. 

Du kan bestille forplejning til alle dage – dette gælder både drikkevarer, frokost og aftensmad. 

Vores professionelle tjenere sørger for jer og sørger for, at jeres kunder bliver budt velkommen både i Ridehuset og på Balticagade. 

Praktiske informationer

Aarhus Fashion Week™ løber fra tirsdag – torsdag i uge 6. 
Åbningstider på Balticagade og i Ridehuset: tirsdag 10.00 – 21.00, onsdag 08.30 – 21.00 og torsdag 08.30 – 20.00.

Opstilling foregår på Balticagade mandag fra kl. 14.00 – 20.00, og i Ridehuset tirsdag fra kl.  07.00 – 10.00. Der er mulighed for at booke kundemøder i dette tidsrum – dog med det forbehold, at der ikke er mulighed for at få forplejning, da andre udstillere stiller op samtidig. 

Nedpakningen foregår torsdag fra 16.30 – 21.00. Det er vigtigt at du ikke går i gang med nedpakningen før 16.30, for at give ro til de igangværende slagsmøder.   

Det er dit ansvar at sørge for, at dine kunder kan finde dig. Send gerne dine kunder dette link:  www.aarhusfashionweek.dypaang.dk/forbesogende

Her finder de et overblik over messen, samt parkering. 

Sørg for, at du har booket møder med dine kunder og fortalt dine potentielle kunder, at vi er her. 

Vil du vide mere om Aarhus Fashion Week™, så kontakt mig endelig. Jeg har det fulde overblik og vil hjælpe jer med at gøre jeres stand til jeres egen.
Udfyld formularen og jeg kontakter jer hurtigst muligt.

Lissi

Kontakt os